ΣΤΑΔΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

...ελάτε στο ταξίδι της ανακαίνισης!!!

Το πρώτο βήμα στη διαδικασία ανακαίνισης είναι για την besko να καταλάβει τι ακριβώς θέλετε να επιτύχετε στο σπίτι σας (συμπεριλαμβανομένων και των λόγων για την ανακαίνιση σας). Η besko έχει μια σχολαστική και επαγγελματική διαδικασία ενημέρωσης και επεξήγησης, κατά την οποία όλοι οι πελάτες καταρτίζονται πλήρως. Η προσέγγισή μας βασίζεται στο να ακούσουμε προσεκτικά τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας, κάνοντάς τις κατάλληλες ερωτήσεις ώστε να εξασφαλίσουμε ότι έχουμε καταλάβει ακριβώς τι αναζητείτε, τι είναι σημαντικό για εσάς και το γιατί.

Είναι επίσης απαραίτητη η δημιουργία ενός «βασικού προϋπολογισμού», σε αυτό το στάδιο. Ο προϋπολογισμός μπορεί να αλλάξει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σχεδιασμού – λαμβάνοντας αποφάσεις σχετικά με το τι σας αρέσει και δεν σας αρέσει, τι είναι απαραίτητο για εσάς και τι όχι. Αυτό παρέχει στην εταιρία μας, ένα σημαντικό σημείο εκκίνησης.

Συνιστούμε όλοι οι ιθύνοντες του νοικοκυριού να παρίστανται στο στάδιο ενημέρωσης. Συχνά, κάθε άτομο έχει διαφορετικές εκτιμήσεις και ανησυχίες, έτσι αυτές θα πρέπει να έχουν συζητηθεί και συμφωνηθεί εκ των προτέρων, ώστε να βρεθεί η βέλτιστη λύση.

Το επόμενο βήμα είναι να μεταφραστούν οι απαιτήσεις σας σε μια αρχιτεκτονική ιδέα, το βασικό Concept. Η besko έχει τη δυνατότητα να σας παρέχει 3D σχέδια (τρισδιάστατες απεικονίσεις), εάν δυσκολεύεστε να αντιληφθείτε το τελικό αποτέλεσμα, ώστε να μπορείτε να δείτε ακριβώς τι θα κατασκευαστεί. Αν δεν είναι αυτό που έχετε φανταστεί, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε αλλαγές. Είναι πολύ πιο αποδοτικό και οικονομικό να καταλάβετε σωστά τη βασική ιδέα, από το να αποφασίσετε να κάνετε αλλαγές κατά τη διάρκεια της κατασκευής.

Ακόμη και για τα μικρά έργα, όπως πχ. η ανακαίνιση ενός μπάνιου, ο σωστός σχεδιασμός και η εύρεση της βασικής ιδέας είναι ανεκτίμητη. Υπάρχουν πολλά μικροπροβλήματα τα οποία μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια μιας ανακαίνισης. Για παράδειγμα, τα νέα είδη υγιεινής (βρύσες, ντους, νιπτήρες κλπ.)
θα αφήσουν τις σωστές αποστάσεις για τις πόρτες και χώρο για άνετη κυκλοφορία;
Τα πλακάκια δαπέδου θα ταιριάξουν με τα πλακάκια τοίχου και θα αρμολογηθούν σωστά;
Θα πρέπει να επανατοποθετηθεί το ντους για να ανταποκριθεί στους νέες απαιτήσεις; Και διάφορα άλλα...
Αυτά ακριβώς θέλουμε να προβλέψουμε και να αποτρέψουμε.

Κατά το στάδιο αυτό του βασικού concept, η besko σας παρέχει εκτιμήσεις και πληροφορίες οι οποίες βασίζονται στο μέσο κόστος κατασκευής.
Έτσι, μπορείτε να παίρνετε αποφάσεις ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας.

Το επόμενο βήμα είναι η δημιουργία κατασκευαστικών σχεδίων. Τα σχέδια αυτά θα χρησιμοποιηθούν για να ζητηθεί προσφορά για το έργο σας από την ευρεία γκάμα των συνεργαζόμενων προμηθευτών μας, προς αναζήτηση των καλύτερων τιμών. Η besko με την ομάδα των έμπειρων και εξειδικευμένων μηχανικών της, οι οποίοι θα εξάγουν και θα συντάξουν το ακριβές κοστολόγιο του συνόλου των εργασιών που θα εκπονηθούν, θα φροντίσει ώστε να εφαρμοστούν ακριβώς τα σχέδια της μελέτης και να μην υπάρξουν αστοχίες κατά τη διάρκεια της κατασκευής.

Ένα τελικό κόστος μπορεί τώρα να υπολογιστεί. Σε αυτό θα ληφθούν υπόψη οι μηχανικές, κατασκευαστικές, σχεδιαστικές και αισθητικές σας αποφάσεις. Επίσης θα έχει σαν βάση, τις διαπραγματεύσεις για τις τιμές, από τους προμηθευτές μας, οι οποίοι θα έχουν ενημερωθεί για την ανακαίνιση σας.

Ως μέρος της κάθε ανακαίνισης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τεχνικά ζητήματα μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια των εργασιών. Η τελική συγγραφή υποχρεώσεων θα εξηγήσει πώς αυτά θα αντιμετωπιστούν και πως θα επηρεάσουν το κοστολόγιο της ανακαίνισης σας.

Μέχρι το τέλος του σταδίου αυτού, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε το καλύτερο σχεδιασμό και την καλύτερη δυνατή τιμή για την ανακαίνιση σας.

Σαν διαχειριστής του έργου, η besko, αναλαμβάνει να οργανώσει όλα τα συνεργεία και να προγραμματίσει τη δραστηριότητά τους. Η ανακαίνιση αποτελεί μια πολύ-επίπεδη διαδικασία, και θα πρέπει να προγραμματιστεί προσεκτικά ώστε να διεξαχθεί χωρίς απρόοπτα και στο χρονικό πλαίσιο που θα έχει οριστεί βάσει συμφωνίας και συνεννόησης με τον πελάτη.

Είναι πολύ σημαντικό το κάθε συνεργείο να εκτελέσει τις εργασίες του βάσει σωστών προδιαγραφών, καθώς κάθε εργασία επηρεάζει εξίσου την συνολική εξέλιξη και πορεία της ανακαίνισης. Με τον ολοκληρωτικό σχεδιασμό της besko από την αρχή έως το τέλος της ανακαίνισης, μπορείτε να είστε σίγουροι για ένα ολοκληρωμένο, άρτιο έργο χωρίς προβλήματα.

Στο τελικό στάδιο, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, η besko διασφαλίζει τις προδιαγραφές και την ποιότητα του έργου και πιστοποιεί ότι η ανακαίνιση έγινε σύμφωνα με τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη.

Συγχαρητήρια, η ανακαίνιση σας Ολοκληρώθηκε!

Επιπλέον, η besko προσφέρει ηρεμία και ξεγνοιασιά μαζί με την νέα σας κατοικία, χάρη στην υπηρεσία Service 24/7.

Αν θα θέλατε έναν δωρεάν, χωρίς καμία υποχρέωση, αρχικό σχεδιασμό ή κατασκευαστικές συμβουλές για το Project της ανακαίνισής σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τη φόρμα της ενότητας ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ για να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.