Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Πράσινης Ανακαίνισης

Η συνεχής τεχνολογική εξέλιξη και η απαίτηση για εξειδίκευση τόσο σε περιβαλλοντικά και ενεργειακά ζητήματα, όσο και στις αρχιτεκτονικές αναζητήσεις που επιφέρουν αλλαγές στην καθημερινότητα μας, δημιούργησε μια νέα ανάγκη την οποία η besko καλείται να ικανοποιήσει.

Συνδυάζοντας την καινοτομία αλλά και την τεχνολογική αρτιότητα που πηγάζει από την πολυετή δραστηριότητα μας στο χώρο, προωθούμε νέες προτάσεις και σύγχρονες λύσεις, σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων μας. Κάθε έργο αποτελεί για την ομάδα των εξειδικευμένων μας μηχανικών μια ξεχωριστή πρόκληση με βασική αρχή την ικανοποίηση των επιθυμιών του πελάτη, έχοντας πάντα ως στόχο την προώθησή του "ενεργειακού σχεδιασμούπράσινης" αρχιτεκτονικής.

Εστιάζοντας σε τρείς βασικούς άξονες (Εξέλιξη | Ανακαίνιση | Υποστήριξη προσαρμόζουμε την αρχιτεκτονική μας στις ανάγκες σας και βοηθάμε να ανακαινίσετε το παλιό σας κτίριο σε μια σύγχρονη κατοικία, που καλύπτει τις ανάγκες του σήμερα. Ολοκληρωμένες Μελέτες, Άρτια Κατασκευή, Συνεχής Συμβουλευτική Υποστήριξη καθώς και παροχή Πιστοποιημένου Εξοπλισμού που βρίσκεται στην αιχμή της "πράσινης" τεχνολογίας, είναι ορισμένες από τις υπηρεσίες που η besko μπορεί να προσφέρει ώστε να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από την εποχή σας.

Υπάρχουν 4 άξονες -κλειδιά- με βάση τα οποία η besko μπορεί να σας παρέχει το ανώτατο αποτέλεσμα, με το κατώτατο δυνατό κόστος.

 • Οικοδομικά υλικά
  H besko είναι μια από τις ελάχιστες εξειδικευμένες εταιρείες ανακαίνισης κτιρίου στη Ελλάδα, που λόγω όγκου εργασιών είμαστε σε θέση να πετυχαίνουμε τις καλύτερες τιμές. Έχουμε συνεργασίες με τους μεγαλύτερους προμηθευτές στην οικοδομική βιομηχανία, οι οποίοι μας προσφέρουν τις καλύτερες σειρές των προϊόντων τους στις καλύτερες τιμές, για να κερδίζετε εσείς.
 • Κόστος εργασιών
  H besko έχει μια ευρεία και μόνιμη συνεργασία εμπόρων. Λόγω της συνεχούς εργασίας που προσφέρει στους τεχνίτες της, μπορεί να εξασφαλίσει πολύ καλύτερες τιμές, από ότι ένας ιδιοκτήτης θα μπορούσε να βρει σε μια προσωπική αναζήτηση για ένα μεμονωμένο έργο. Επιπροσθέτως, λόγω αυτής της σχέσης, μπορούμε να έχουμε πολύ μεγαλύτερη επιρροή στη διασφάλιση της ποιότητας κατασκευής.
 • Αποφάσεις Σχεδιασμού
  Το κόστος μιας ανακαίνισης καθορίζεται τόσο από το συνολικό σχεδιασμό όσο και από τις κατασκευαστικές επιλογές. Με την ενσωμάτωση του σχεδιασμού στη διαδικασία της ανακαίνισης από τα πρώτα στάδια του έργου, η besko σας βοηθάει να πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις για την υλοποίηση και ολοκλήρωσή της. Η επίλυση κάθε λεπτομέρειας στην αρχιτεκτονική μελέτη πριν την έναρξη του έργου, επιτρέπει τη σωστή διαχείριση του κόστους και τον ακριβή-αναλυτικό προϋπολογισμό του έργου.
 • Αποτελεσματικότητα της διαδικασίας
  Αν και μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στο καλύτερο υλικό και στο καλύτερο κόστος εργασίας, υπάρχει κάτι ακόμα πιο σημαντικό! Η σωστή διαχείριση του έργου από την besko είναι το κλειδί για την ελαχιστοποίηση του κόστους σε κάθε στάδιο της ανακαίνισης. Η «Αποδοτικότητα της διαδικασίας» είναι αυτό που κάνει τη besko να ξεχωρίζει και μας διασφαλίζει, ώστε να έχουμε τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές στην αγορά.