ΤΥΠΟΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

...ελάτε στο ταξίδι της ανακαίνισης!!!

Η εταιρία μας μπορεί να σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε κάθε δωμάτιο ή όλους τους χώρους στο σπίτι σας. Είναι σύνηθες, καθώς μεγαλώνει η οικογένεια, τα μπάνια να μην καλύπτουν πλέον τις ανάγκες σας. Ομοίως ο χώρος της κουζίνας ενδεχομένως να έχει γίνει ένας πολύ-χώρος όπου η μαγειρική γίνεται με δυσκολία. Σίγουρα ο ερχομός ενός νέου μέλους στην οικογένεια θα δημιουργήσει την ανάγκη για την προσθήκη ενός επιπλέον υπνοδωματίου, ή το "εργένικο" καθιστικό πρέπει να δώσει τη θέση του σε ένα Living room φιλικό προς την οικογένεια. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις καθώς και σε πολλές άλλες το σπίτι σας χρήζει ανακαίνισης, και η besko βρίσκεται εδώ για να σας βοηθήσει να καλύψετε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε μαζί το ιδανικό σπίτι ακριβώς στα μέτρα σας.

Πολλοί ιδιοκτήτες ενός σπιτιού επιλέγουν να ανακαινίσουν την υφιστάμενη κατοικία τους, αντί να μπουν σε μια δαπανηρή και ''μπελαλίδικη'' διαδικασία αγοράς και μετακόμισης σε ένα άλλο σπίτι. Όταν το σκεφτείτε με καθαρό μυαλό, πιθανά να καταλήξετε ότι η ανακαίνιση της υπάρχουσας κατοικίας σας να είναι το καλύτερο δυνατό σενάριο για εσάς. Από τη μία μπορείτε να διατηρήσετε τις πτυχές που σας αρέσουν στο σπίτι σας και στην γειτονιά σας, και από την άλλη να δημιουργήσετε συναρπαστικά δυναμικά νέα στοιχεία για το σπίτι των ονείρων σας ... όπως ακριβώς το θέλετε και το φαντάζεστε, δίχως να εγκαταλείψετε τον χώρο που τόσα χρόνια αποκαλείτε σπίτι! Στην περίπτωση τώρα που σκοπεύετε να πουλήσετε την ιδιοκτησία σας, ακόμη και η απλούστερη ανακαίνιση μπορεί να κάνει το σπίτι πιο ελκυστικό για τους υποψήφιους αγοραστές, και να αυξήσει σημαντικά την τιμή πώλησης σας, δίνοντας υπεραξία στο ακίνητο.

Ανεξάρτητα από το είδος της ανακαίνισης που χρειάζεστε, η ομάδα της besko καθιστά την όλη διαδικασία πιο εύκολη και πιο ευχάριστη για εσάς. Η εταιρία μας έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρία στο χώρο της μελέτης και της κατασκευής, ταυτόχρονα όμως αποτελείται από νέους επιστήμονες με φρέσκιες ιδέες και τεχνογνωσία πάνω στα πιο σύγχρονα υλικά. Καθιστώντας μας την ιδανική ομάδα για μια ξέγνοιαστη και αποδοτική μετατροπή του χώρου σας. Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλη ή μικρή είναι ανακαίνισης σας, θα σας παραδώσουμε το έργο στην ώρα του και χωρίς να ξεφύγουμε από τον προϋπολογισμό.

Για να εμπνευστείτε, κοιτάξτε τους διάφορους τύπους ανακαινίσεων που κάνουμε, και όταν νιώσετε έτοιμοι και βέβαιοι, ελάτε σε επαφή μαζί μας μέσω του πεδίου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ που βρίσκεται στην κορυφή της σελίδας, ώστε να συζητήσουμε για το δικό σας χώρο, χωρίς να υπάρχει καμία δέσμευση από μέρους σας. Εάν από την άλλη είστε αποφασισμένοι για την ανακαίνισή σας και γνωρίζεται τις παρεμβάσεις που θέλετε να κάνετε, συμπληρώστε την φόρμα στην ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ και θα σας αποσταλεί μια περιγραφή εργασιών με την εκτίμηση για την ανακαίνισή σας, ώστε να δείτε την οικονομική κλίμακα των παρεμβάσεων. Για ακριβή προσφορά και κοστολόγηση της ανακαίνισής σας κανονίστε ένα ραντεβού μαζί μας στο χώρο σας ή στα γραφεία της besko.

Η κουζίνα είναι από τους πλέον συνηθισμένους χώρους ενός σπιτιού που χρειάζονται ανακαίνιση καθώς "φθείρεται" σε καθημερινή βάση. Η ανακαίνιση μιας "στριμωγμένης" ή ξεπερασμένης κουζίνας μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στην καθημερινότητά σας. Μια εκσυγχρονισμένη κουζίνα πέρα από το να κάνει την προετοιμασία του γεύματος ευκολότερη, σας βοηθάει να διασκεδάζετε και να απολαμβάνετε το σπίτι σας με την οικογένεια σας ή όταν έχετε καλεσμένους. Επιπρόσθετα μια σύγχρονη και λειτουργική κουζίνα σε ένα παλιό σπίτι του δίνει υπεραξία.

Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να ανακαινίσετε την κουζίνα σε ένα διαμέρισμα, σε ένα μεταπολεμικό κτίριο, ή σε κάθε άλλο τύπο σπιτιού, η besko μπορεί να σας σχεδιάσει και να σας κατασκευάσει την ιδανική λύση. Η ομάδα των ειδικών μας μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσουμε από κοινού τη διαρρύθμιση και διάταξη της κουζίνας, να επιλέξουμε και να προμηθευτούμε τα καλύτερα δυνατά υλικά, βάση των επιθυμιών σας καθώς και τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές. Τα χρόνια δραστηριοποίησής μας στον χώρο της κατασκευής και οι συνεργασίες που έχουμε αναπτύξει με τις κορυφαίες εταιρίες, μας επιτρέπει να σας παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα υλικών βάσει του προϋπολογισμού σας.

Ακριβώς επειδή η κουζίνα αποτελεί ένα αναπόσπαστο μέρος του σπιτιού, είναι σημαντικό να είναι εύχρηστη και λειτουργική πέρα από καλαίσθητη (καθώς και να μη μείνει το σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα δίχως αυτή κατά τη διάρκεια των εργασιών). Αυτό αποτελεί ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της συνεργασίας σας μαζί μας, καθότι συντονίζουμε όλους τους τεχνίτες και τα συνεργεία για λογαριασμό σας και ο project manager της besko για την ανακαίνισή σας θα εξασφαλίσει ότι όλες οι εργασίες θα εκτελεσθούν στην τελειότητα και θα ολοκληρωθούν βάση του συμφωνημένου χρονοδιαγράμματος.

Για να πάρετε ιδέες για τη νέα σας κουζίνα, ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα έργα ανακαινίσεως κουζίνας που έχουνε ήδη υλοποιηθεί και ορισμένες από τις προτάσεις για μελέτες που έχουμε ολοκληρώσει. Εάν επιθυμείτε μία δωρεάν, δίχως κάποια υποχρέωση από μέρους σας, αρχική συμβουλή για να συζητήσουμε για την ανακαίνισή σας, ελάτε σε επαφή μαζί μας μέσω του πεδίου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ που βρίσκεται στην κορυφή της σελίδας. Εάν από την άλλη είστε αποφασισμένοι για την ανακαίνισή σας και γνωρίζεται τις παρεμβάσεις που θέλετε να κάνετε, συμπληρώστε την φόρμα στην ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ και θα σας αποσταλεί μια περιγραφή εργασιών με την εκτίμηση για την ανακαίνισή σας, σας ώστε να δείτε την οικονομική κλίμακα των παρεμβάσεων. Για ακριβή προσφορά και κοστολόγηση της ανακαίνισής σας κανονίστε ένα ραντεβού μαζί μας στο χώρο σας ή στα γραφεία της besko.

Ανεξάρτητα από το αν έχετε πρόθεση να δημιουργήσετε ένα εργένικο ησυχαστήριο, ένα τρυφερό καταφύγιο για ένα ζευγάρι, ή έναν επαρκή και άνετο χώρο για μία πολυάσχολη οικογένεια η εταιρία besko μπορεί να σας υλοποιήσει το μπάνιο που ονειρεύεστε.

Παράλληλα με την κουζίνα η ανακαίνιση των μπάνιων είναι αυτή που προσδίδει τα μέγιστα στην μεταπώληση του ακινήτου σας. Όλοι οι νέοι πιθανοί αγοραστές λατρεύουν να βλέπουν έναν όμορφο και εντυπωσιακό χώρο μπάνιου και WC. Καθότι τα μπάνια είναι γενικά περιορισμένων διαστάσεων, ο έξυπνος και σωστός σχεδιασμός είναι ζωτικής σημασίας ώστε να μπορέσουμε να τα εκμεταλλευτούμε στο έπακρο. Αυτό είναι ένα από τα κύρια οφέλη της συνεργασίας σας με την besko. Οι εξειδικευμένοι αρχιτέκτονές μας θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα μπάνιο το οποίο συνδυάζει το στιλ με την απόλυτη λειτουργικότητα. Επιπρόσθετα με τα 3Dσχέδια που σας ετοιμάζουμε και σε συνεργασία με τις εταιρίες που συνεργαζόμαστε και προμηθευόμαστε τον εξοπλισμό, θα είστε σε θέση να γνωρίσετε και να κατανοήσετε το τελικό αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο, σας δίνεται η ευκαιρία να παρατηρήσετε τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά (πχ. το ύψος της ντουζιέρας και του καθρέφτη, το πώς ανοίγει η πόρτα, τη θέση του νιπτήρα, τους κρυφούς φωτισμούς και τις ψευδοροφές κα ) και να παρέμβετε όπου το θεωρείτε σκόπιμο.

Όπως και στην περίπτωση ανακαίνισης της κουζίνας, κανείς δε μπορεί να μείνει σε ένα σπίτι δίχως μπάνιο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι εύλογο και κατανοητό από εμάς που εργαζόμαστε στην besko και για αυτό το λόγο δίνουμε μεγάλη βαρύτητα και προσοχή ώστε τα μπάνια να σας παραδοθούν το συντομότερο δυνατόν χωρίς καμία καθυστέρηση. Ο άκρως επαγγελματικός συντονισμός των συνεργείων καθώς και η συνεννόηση με τους προμηθευτές μας σας διασφαλίζει την τέλεια εφαρμογή και εκτέλεση του έργου, στο χρόνο που έχει εκτιμηθεί.

Για να πάρετε ιδέες για το νέο σας μπάνιο, δείτε ορισμένα από τα ολοκληρωμένα έργα μας και τις μελέτες μας. Εναλλακτικά μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας μέσω του πεδίου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ που βρίσκεται στην κορυφή της σελίδας, για να σας δώσουμε πλουσιότερο υλικό να επεξεργαστείτε ή ακόμη καλύτερα να σας κάνουμε δωρεάν μια προμελέτη για το δικό σας μπάνιο σύμφωνα με το γούστο σας, τις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.
Εάν από την άλλη είστε αποφασισμένοι για την ανακαίνισή σας και γνωρίζεται τις παρεμβάσεις που θέλετε να κάνετε, συμπληρώστε την φόρμα στην ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ και θα σας αποσταλεί μια περιγραφή εργασιών με την εκτίμηση για την ανακαίνισή σας, σας ώστε να δείτε την οικονομική κλίμακα των παρεμβάσεων. Για ακριβή προσφορά και κοστολόγηση της ανακαίνισής σας κανονίστε ένα ραντεβού μαζί μας στο χώρο σας ή στα γραφεία της besko.

Η εταιρία besko Building Energy Solutions εξειδικεύεται στις ενεργειακές αναβαθμίσεις των κτιρίων και είναι πρωτοπόρος στον τομέα αυτό. Διαθέτουμε πλήρως καταρτισμένο προσωπικό και τεχνικούς εφαρμογής, καθώς και πρόσβαση σε προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας. Φροντίζουμε να εξελισσόμαστε συνεχώς και να ακολουθούμε όλα τα καινοτόμα προϊόντα που έχουν εφαρμογή στο χώρο που δραστηριοποιούμαστε.

Όλα τα κτίρια, προκειμένου να είναι φιλικά προς τον χρήστη και να δημιουργούν ένα ευχάριστο και φυσικό περιβάλλον πρέπει να έχουν κατασκευαστεί βάση των σωστών προδιαγραφών, με τις σωστές μελέτες και τα κατάλληλα υλικά. Δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει στο μεγαλύτερο ποσοστό των κτιρίων στην Ελλάδα, μιας και η γνώση πάνω στα ενεργειακά κτίρια και στην αναγκαιότητα "προστασίας" τους από τα καιρικά φαινόμενα, έχει εμφανιστεί και εφαρμόζεται την τελευταία δεκαετία.

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια συντονισμένη κίνηση της Ευρωπαϊκής ένωσης να εκσυγχρονίσει ενεργειακά τα κτίρια, μέσω ΕΣΠΑ ,ώστε να ελαττωθούν οι ενεργειακές δαπάνες συντήρησης τους. Επομένως δεν είναι τυχαίο ότι όλο και περισσότερα νοικοκυριά θέλουν να αναβαθμιστούν ενεργειακά. Τα οφέλη είναι πολλαπλά, καθώς δημιουργείται στο σπίτι ένα φυσικό ευχάριστο μικρό-κλίμα, περιορίζονται τα λειτουργικά έξοδα, δεν επιβαρύνεται το περιβάλλον και προσθέτει αξία σε περίπτωση μεταπώλησης.

Το να επιλέξετε τις κατάλληλες παρεμβάσεις που απαιτούνται στο κτίριο σας είναι πραγματικά δύσκολο και μπορεί να σας μπερδέψει, καθότι υπάρχει μια πληθώρα επεμβάσεων που ενδεχομένως να απαιτούνται και ακόμη περισσότεροι τύποι για τις εφαρμογές τους. (Για παράδειγμα σε περίπτωση που έχετε κεντρική θέρμανση, μήπως πρέπει να την τροποποιήσετε; Και αν ναι, θα βάλετε λέβητα πετρελαίου, μονάδα φυσικού αερίου, αντλία θερμότητας, ή θα προτιμήσετε ηλεκτρικά σώματα και air-condition οροφής; Μήπως θα πρέπει μα συνδέσετε και το ζεστό νερό χρήσης; Ή θα ήταν προτιμότερο ένα σύστημα που να συνδυάζει ψύξη και θέρμανση; Υπάρχουν τόσες διαφορετικές απόψεις και προτάσεις, χωρίς καν να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε παθητικά συστήματα, όπως είναι οι θερμομονώσεις και τα κουφώματα με θερμοδιακοπή).

Είναι σημαντικό να κάνετε τη σωστή επιλογή για το σπίτι σας, έτσι ώστε να αποκομίσετε το μέγιστο όφελος από την επένδυσή σας. Ωστόσο όταν ψάχνετε μόνοι σας, οι συμβουλές είναι αντικρουόμενες, καθώς κάθε πωλητής θα θελήσει να προωθήσει την τεχνολογία και τα προϊόντα της εταιρείας του. Η εταιρία besko δε δεσμεύεται με κάποιο συγκεκριμένο σύστημα ενεργειακής αναβάθμισης ούτε με κάποια συγκεκριμένη εταιρία ψύξης και θέρμανσης. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρία besko θα σας δώσει αμερόληπτες συμβουλές για την καλύτερη λύση για την περίπτωσή σας.

Αν θέλετε μια δωρεάν, χωρίς καμία υποχρέωση από μέρους σας αρχική συμβουλή για να συζητήσουμε την ενεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση του κτιρίου σας, απλά χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας μέσω του πεδίου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ που βρίσκεται στην κορυφή της σελίδας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας. Καθώς η "πράσινη ανακαίνιση" έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις, προκειμένου να σας ετοιμάσουμε μια παρουσίαση και να σας δώσουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας και τις ιδιαιτερότητες του κτιρίου σας, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί ραντεβού στο χώρο σας με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη μας.

Προφανώς οι τύποι ανακαίνισης σε ένα κτίριο δεν μπορούν να περιοριστούν στις τέσσερις προαναφερθείσες κατηγορίες, απλά αυτές είναι οι πιο συνηθισμένες που έχουμε ξεχωρίσει από την πολυετή εμπειρία μας.

Υπάρχει μια πληθώρα παρεμβάσεων που μπορούν να πραγματοποιηθούν και εξαρτώνται από τις ανάγκες του κάθε χρήστη και τις ιδιαιτερότητες του κάθε ακινήτου αλλά και τις περιοχές που βρίσκεται (αστική, παραθαλάσσια, ορεινή, κλπ.).

Πολλοί ισχυρίζονται ότι είναι η πρώτη εικόνα που μετράει και δεν έχουν άδικο. Ένα ταλαιπωρημένο και "κουρασμένο" εξωτερικό μειώνει σημαντικά την αξία του σπιτιού, ακόμη και αν το εσωτερικό του και η θέση του μπορεί να είναι πολύ ελκυστική. Αυτός λοιπόν είναι ένας βασικός λόγος που πολλοί ιδιοκτήτες επιλέγουν την Εξωτερική Αναβάθμιση των Προσόψεων του κτιρίου. Αυτή η σχετικά εύκολη αναβάθμιση παρατείνει το χρόνο ζωής του κτιρίου και το ανανεώνει σημαντικά.

Τα περισσότερα παλιά κτίρια στην Ελλάδα είχαν κατασκευαστεί με μια λογική έντονης και αυστηρής διαμερισμάτωσης των χώρων. Πλέον η νέα τάση διαβίωσης απαιτεί ανοιχτούς και ευάερους χώρους, που επιτρέπουν το φυσικό φως να διαχέεται απερίσπαστο στο σπίτι. Με αυτό τον τρόπο Δημιουργίας Ενιαίου Χώρου, εξαλείφουμε τα νεκρά σημεία του σπιτιού, περιορίζουμε τους περιττούς τοίχους και δίνουμε την αίσθηση ότι το σπίτι μεγαλώνει. Στις περιπτώσεις που υπάρχει η δυνατότητα και δεν περιοριζόμαστε μπορούμε να κάνουμε Επέκταση Κατοικίας για να καλύψουμε τις αυξανόμενες ανάγκες μιας οικογένειας.

Ζούμε σε μια χώρα όπου το κλίμα μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε τους εξωτερικούς χώρους. Για αυτό το λόγο ασχολούμαστε με τη Διαμόρφωση Εξωτερικού Χώρου και ανακαινίζουμε το μέρος όπου θέλουμε όλοι να βρισκόμαστε και να διασκεδάζουμε με την οικογένεια και τους φίλους.

Αν θέλετε μια δωρεάν, χωρίς καμία υποχρέωση από μέρους σας αρχική συμβουλή για να συζητήσουμε τις πιθανές δυνατότητες, ανακαίνισης του κτιρίου σας, απλά χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας μέσω του πεδίου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ που βρίσκεται στην κορυφή της σελίδας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.